Boller eller SEO? – Her er opskriften

Jeg har bemærket, at der er en del af jer, som er sultne efter boller frem for marketing.

Mange af jer har fundet vej til min hjemmeside, mens I søgte efter en opskrift på Sense boller. Jeg er desværre ikke ligeså god til at bage boller, som jeg er til at skabe synlighed på nettet for virksomheder.

Heldigvis ved jeg hvor på nettet man kan finde denne opskrift som du søger.

Derfor vil jeg gerne henvise jer videre til Sensemors bolleopskrift. Det er en opskrift, der har fulgt Sensemors familie i mange år og er blevet serveret til mange fødselsdage og fejringer.

Opskriften kan findes på SenseMyDiets hjemmeside, hvor man kan blive medlem og få adgang til madplaner med 21 måltider om ugen, samt over 800 opskrifter. Som medlem kan man tilpasse madplanerne eller vælge en af de mange opskrifter. Derudover er der gode råd til at spare penge og undgå madspild. Det kan du blandt andet gøre ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dine indkøb. Alle måltider er næringsberegnede.

Jeg håber, at opskriften kan hjælpe jer med at bage nogle lækre og gode boller.

Disclaimer: Dette er ikke en annonce for Sensemor, men blot en venlig henvisning til hjemmesiden for at være hjælpsom, da søgeordet ikke rammer min målgruppe.

Til de af jer, som er nysgerrige over hvorfor det kan være at jeg lige har fokus på bolleopskrifter, skyldes det ganske enkelt at jeg har skrevet et blogindlæg, der hedder “Nye boller på den sociale mediesuppe“.

Når du som Googlebruger søger på ”sense boller”, som de populære boller hedder, så ser Google en sammenhæng mellem ”sense” fra SEOsense og ”boller” fra blogindlægget. Google lægger de to ord sammen til en søgefrase og min side træder derfor frem, som et relevant resultat.

Du kan bruge den samme metode til at fremhæve nogle af dine vigtige søgeord på din side.

Hvis du gerne vil have hjælp til at vide hvilke søgeord din side bliver fundet på, så send mig en mail eller giv mig et kald.