Kunder

Se vores referenceliste over kunder vi har hjulpet.

Kundereferencer

Millespeak logo
Reality plus logo
Jaskov Consult logo - Thomas Jaskov
Ageras logo
Autobutler logo
Marginal logo 500x500
Obsidian Digital logo
Bygkontrol logo
Allinkpop logo
Stylelegs logo

Anbefalinger

Ruben fra SEOsense har hjulpet os…

Ruben fra SEOsense har hjulpet os rigtig meget med diverse opgave indenfor digital marketing. Jeg kan derfor kun give min allerbedste anbefalinger til Ruben fra SEOsense. Han har top styr på SEO, linkbuilding, Adwords og meget mere, og er derudover en rigtig flink person. De bedste hilsener,

-Thomas Jaskov, Jaskov Consult ApS

De bedste anbefalinger til SeoSense

Jeg kan 100% anbefale Ruben Stochholm fra SeoSense.

Han har lavet et fantastisk arbejde for mig og min klinik StilleZonen. Det startede med 1 times sparring over telefonen, hvor jeg fik mange gode råd til min daværende hjemmeside, og blev inspireret til nye tiltag.

Efterfølgende er det blevet til ny hjemmeside, Google ADS og SEO.

Ruben er utrolig serviceminded, kompetent, inspirerende og har en god portion tålmodighed. Som nystartet selvstændig er han et super valg!

Jeg er sikker på, at mit lille firma er i gode hænder hos ham og til en pris, der giver god mening. Jeg har fuldt ud tillid til Ruben og hans arbejde.

Så en virkelig positiv oplevelse at samarbejde med SeoSense!

- Christina Winløw, Stillezonen.dk

Ruben har været yderst professionel og imødekommende i vores samarbejde, og al tekst er blevet leveret uden problemer efter aftale. Han præsterer at levere et fejlfrit og gennemarbejdet stykke tekst hver evig eneste gang, og jeg vil uden tøven tage fat i ham igen ved fremtidigt tekstarbejde. 

- Natasja Luffe, Luffe Communications

Jeg kan på det varmeste anbefale Ruben og hans knowhow om SEO og hjemmesider generelt.

Min egen problemformulering bestod i, at jeg havde en masse indhold på min gamle hjemmeside, der skulle sættes over på en ny side. Samtidig skulle der redirectes fra den gamle til den nye side, samt nogle andre småting skulle justeres og optimeres på den nye.

Ruben klarede det hele meget hurtigt, med rigtig god kommunikation igennem hele forløbet. Personligt vidste jeg ikke så meget om emnet, og havde derfor tøvet i næsten seks måneder med at få det gjort. Dels fordi jeg var i tvivl om hvor lang tid den slags tager, samt jeg var bange for at miste mine rankings på Google.

Allerede fire dage efter vi fik gjort det hele, er min nye side langt bedre kørende end den gamle, jeg ligger endnu højere på Google og har fået løst præcis de udfordringer jeg havde – Plus lidt ekstra. Han er rigtig god til at byde ind med hvad man også ellers kunne gøre for at optimere. Og til en rigtig fordelagtig pris!

Så de varmeste anbefalinger herfra!

- Christian Jørgensen, Christianjoergensen.com

Indehaver

– Rubens rådgivning var i særklasse og kan klart anbefales. Det kan være skræmmende at springe ud som selvstændig, men efter vores samtale føler jeg mig meget mere rolig og langt bedre klædt på til at kaste mig ud i det.
- Mikkel Feldt Baunsgaard

Jeg har haft den glæde at hyre Ruben ind til at gennemgå og lave alt det tekniske hvad SEO angik på mit website. resultaterne oversteg langt forventningerne da den allerede efter 3 uger lå nr 4 på google search som har resulteret i en masse gode henvendelser og konvektioner. vi kan varmt anbefale Ruben til at SEO da det har styrket både vores virksomhedsprofil men lige så meget minimeret vores udgifter ifb med annoncering. 

- Casper, Ejer af DK RESCUE Ambulancetjeneste

Adresse

Skovalleen 30, st
5250 Odense SV

CVR: 27288081

Giv os et kald

(+45) 40 32 77 70