Linkbuilding

Gør dig interessant for Google.
Vi finder en strategi der passer til din stil.

Skriv godt indhold

Når du skriver godt indhold på din side og deler det, så finder andre webmasters det så godt at de linker til det.

Dette er den bedste metode, men også den mest tidskrævende.

Pressemeddelelser

Du kan også tage pennen i den anden hånd og skrive en pressemeddelelse til diverse medier, for at få dem til at skrive om din virksomhed. 

Det er dog sjældent at de linker tilbage, men du får da omtale.

Køb publiceringer 

Nogle gange må du bide i det sure æble og betale for at andre skriver om dig.

Denne metode er særligt effektiv, hvis du har skrevet noget godt indhold artiklen kan linke til.

Linkbuilding er en afgørende del af at forbedre din hjemmesides synlighed på søgemaskiner. Hos SEOsense forstår vores hold af eksperter vigtigheden af at gøre din hjemmeside mere tiltalende for Google. Vi udarbejder en skræddersyet linkbuilding-strategi til dig, der passer til dit unikke behov og mål.

Der findes forskellige effektive metoder til at skabe linkbuilding. Vi arbejder typisk med sponsorerede publiceringer eller betalt linkbuilding, som det også kaldes.

Det handler om at skabe indhold af høj kvalitet, der rammer din målgruppe. Dette indhold bliver publiceret på en udvalgt hjemmeside, medie eller online fagblad. Publiceringen koster penge, hvilket er grunden til at vi både tager os betalt for arbejdet med publiceringen, samt tekstforfatningen.

Desuden sparer du den værdifulde tid det tager at opsøge diverse hjemmesider og medier for at høre om de vil publicere en artikel eller et gæsteindlæg.

Det er nemlig ikke så ligetil at skrive en overbevisende pressemeddelelse og distribuere den til forskellige medieplatforme. Og selv hvis den blev publiceret, så ville linket sandsynligvis være fjernet, da medierne efterhånden kender deres værdi.

Hos SEOsense har vi med succes implementeret linkbuilding-strategier for en bred vifte af kunder, herunder anerkendte virksomheder som Ageras, Autobutler og Obsidian. Ved at samarbejde med os kan du drage fordel af vores ekspertise og opnå bedre organisk synlighed på søgemaskiner.

Ønsker du at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med linkbuilding?

Send os en besked i dag for at komme i gang.

Send mig en besked

Hvis du vil have:
- oprettet en Google Ads kampagne.
 - en SEO rapport for din hjemmeside.
 - en halv times gratis sparring/rådgivning pr. telefon.
 - bedre organisk synlighed med linkbuilding.

 

Adresse

Skovalleen 30, st
5250 Odense SV

CVR: 27288081

Giv os et kald

(+45) 40 32 77 70