Privatlivspolitik og cookie-butleren

Generelt

Velkommen på vores hjemmeside. Her behøver du ikke være bange for at nogen stjæler din information, uden at du har givet tilladelse til det. Du bestemmer selv over dine digitale fodspor hos os.

På denne side har vi formuleret en datapolitik, hvor du kan se hvilke informationer vi indsamler, for at du kan få den bedste brugeroplevelse på siden. Brugervenlighed er trods alt noget af det vigtigste når det kommer til SEO. Det får de besøgende til at blive længere på siden og for eksempel læse dette afsnit. Og bliver du længere på siden, så belønner Google os med en højere placering.

 

Cookie-butleren

Netop angående brugervenlighed, så er cookies med til at optimere dette. Blandt andet den cookie, der opsamler statistik, viser os hvem der er interesseret i vores ydelser, så vi ikke sender irrelevante reklamer til nogen, som overhovedet ikke interesserer sig for det vi tilbyder. Det synes du også er træls, ikk’?

Cookies er små stykker data, der lægges på den enhed du bruger (computer, mobil eller tablet) og som hjælper os med at genkende dig næste gang du kommer forbi. Du kan se det som en butler, der ved at du drikker din Martini ”shaken, not stirred” og serverer den for dig så snart du træder ind ad døren.

Hvis du ikke bryder dig om Martini eller små butler-data-stykker, der ved hvem du er, så kan du også slette disse. Eller bare blokere dem. Men hvis du gør det, så er der ingen til at byde dig velkommen og minde dig om at du har været her næste gang du ser en annonce.

Så vi håber du vil acceptere vores søde cookie-butler.

 

Guides til sletning af cookies og søde butlere

Slet cookies for Safari på din mac 
Slet cookies for Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch
Slet cookies for Google Chrome på Android enheder
Slet cookies for Google Chrome på din computer
Slet cookies for Microsoft Edge på din computer

Vores hjemmeside indeholder cookies fra nogle af de mest hyppige tredjeparter.

 

Dine personoplysninger

Vi respekterer at dine oplysninger er fortrolige. Men vi vil gerne vide, hvem det er der kigger forbi. Derfor bliver dine personoplysninger registreret hos os. Det svarer lidt til at du siger dit telefonnummer og vi slår det op på Krak for at kunne se din adresse. Her er det bare oplysninger fra din computer, som viser os din IP-adresse, geografisk placering og hvilke sider du klikker rundt på. Det er fuldstændig ligesom på alle andre hjemmesider. Men her siger vi det bare på en måde der gerne skulle være mere tydelig og forståelig.

Når vi har indsamlet dine personoplysninger betyder det dog ikke at vi nødvendigvis efter dit besøg sender dig en masse spammail eller re-marketing reklamer. Men vi har muligheden for det. Særligt hvis du også giver os din e-mail, navn, adresse og telefonnummer. Og hvis du giver lov/samtykke til det, så skal vi nok være moderate. Så på forhånd mange tak.

 

Sikkerhedsforanstaltninger

For at sikre en god GDPR compliance har vi sørget for at din data er godt beskyttet. Alle de tekniske og organisatoriske foranstaltninger er sat op, så de oplysninger, vi måtte besidde, ikke vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

 

Tidsramme for opbevaring af oplysninger

Dine oplysninger kommer dog ikke til at ligge hos os for evigt. Det har vi simpelthen ikke plads til på vores server. Derfor nøjes vi med at opbevare dem så længe, som loven tillader. Oplysningerne bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem, eller hvis du beder os om det inden da. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen, samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

 

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

De oplysninger, der er kendt, videregives til en række tredjeparter. Disse tredjeparter behandler oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål. Som tidligere nævnt vil personoplysninger så som navn, e-mail, adresse mf. kun videregives, såfremt der er givet samtykke til dette.
Vi bruger kun databehandlere der er selskaber i EU eller i lande, som har krav til tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

 

Indsigt i oplysninger samt klager

Du har altid ret til at få at vide hvilke af dine personoplysninger vi behandler. Og du kan selvfølgelig også bede om at vi ikke bruger dine oplysninger, som nævnt ovenfor. Er nogle af dine personoplysninger forkerte kan du også få dem slettet eller rettet. Tag blot fat I os, så finder vi ud af det. Til sidst har du også mulighed for at tage fat i Datatilsynet, hvis du føler behandlingen af dine oplysninger er uholdbare eller kritiske. Men gør os gerne opmærksom på det først. Vi er ret gode til at finde en løsning på tingene.

 

Må du kopiere dette?

Du søger måske selv en privatlivspolitik til din hjemmeside? Jamen så må du godt. Du skal bare være opmærksom på en ting: Som udgangspunkt er det ikke en god ide at kopiere tekster på nettet. Nogle tekster kan dog være vanskelige at gøre unikke. Vi har gjort vores for at gøre ovenstående tekst unik. Vi tog udgangspunkt i en privatlivspolitik fra en anden hjemmeside og omformulerede den, for at gøre den mere læsbar, sjovere at komme igennem og unik i forhold til indhold. (enkelte sætninger er ikke ændret)

Så hvis du ”låner” vores unikke privatlivspolitik, vil vi gerne bevare den så unik, som muligt, så du må meget gerne omformulere den. Eller du kan kopiere teksten og linke til siden her, så Google kan se hvor den oprindelige tekst kommer fra og acceptere dette.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

SEOsense
Skovalleen 30, st  ]
5250 Odense SV
Telefon: +45 40 32 77 70
Email: info@seosense.dk
CVR: 27288081